Tijdelijke medewerker

Update-pro, digitalisering van payroll

Kiezen voor uitzendwerk

Werknemers van de toekomst zijn regisseur van hun eigen leven. Ze verkiezen flexibiliteit, vrijheid en onafhankelijkheid en houden van nieuwe uitdagingen. Werken als uitzendkracht is nog nooit zo interessant geweest.

Update-pro is een erkend uitzendbureau zonder werving en selectie. We zorgen ervoor dat je opgevolgd wordt zoals het hoort: een correcte verloning, een transparante opmaak van je contracten en een centraal beheer van je administratie. Bij ons ben je in goede handen.
Je kan dan ook ten allen tijde jouw arbeidsreglementveiligheid- en gezondheidsbeleid en rechten en verplichtingen van de werknemer en van het bureau raadplegen.

Vragen? FAQ

Wat is payroll

Werkt je bedrijf samen met Update-pro? Dan sta je bij ons op de payroll. Concreet houdt dit in dat je bedrijf waar je tijdelijk in dienst bent je feitelijke werkgever is en Update-pro je juridische werkgever.

Je leidinggevende blijft je leidinggevende. Praktische afspraken omtrent je tewerkstelling maak je met het bedrijf in kwestie. Als administratieve partner stelt Update-pro je uitzendcontract op en betaalt het je loon uit. Je kan Update-pro beschouwen als je personeelsdienst.

Werkwijze

Wanneer de afspraken met je tijdelijke werkgever rond zijn, wordt Update-pro je juridische werkgever. Wij stellen je contract op en bezorgen je dit via mail. Ook zorgen we voor een correcte en tijdige betaling van je loon (per week of per maand afhankelijk van de gemaakte afspraken met je werkgever).

Voor alle vragen kan je terecht bij onze payroll consulenten, telefonisch of via mail.